Xiaomi Katlanabilir Akıllı Telefon Mi Fold Karşınızda

Merhabalar,

Daha önce yazdığım bir çok makalede katlanabilir teknolojinin dokunmatik ekranlardaki gelişiminden bahsetmiştim. Bu sene son kullanıcı deneyimine sunulan nihai iki ürün tanıtılmıştı Huawai ve Samsung cephesinden gelen bu modelleri değerlendirmiştim.

Xiaomi ninde bir çok konsept videolarını markanın funları yayınlıyordu resmi video kanalından gelen bir promo video ile ilk model hakkında ciddi ipuçları veriyor. Bakalım gerçek ürün de bu tasrım ile mi çıkacak.

Kullanımı kolay ve az yer kaplayan felsefesine sahip. Mi Fold açılınca mini bir tablet kapalı iken ise küçük compact bir android akıllı telefon deneyimi sunuyor Neredeyse kare şeklinde katlanıyor diyebilirim ve iki kıvrım noktası ile iki kısmı simetrik kaplanıyor.

Bir çok markadan farklı katlanabilir model çalışması göreceğiz. Bakalım yeni gelişmeler nasıl olacak merak ile takip ediyorum .

Xiaomi ‘i ülkemizde son 3 yıldır çok konuluşan ve takip edilen teknoloji markası ben neredeyse 7 yıldır uzaktan takip ettiğim bir markaydı . Xiaomi ‘yi biraz tanıyorsam bir çok farklı konsepte katlanabilir model deneyimi kullanıcılarına sunacaktır. Özellik ile Mi Mix 3 serisindeki kızaklı modelindeki bir sonraki seride Mix 4 de gelme ihtimali yüksek gibi duruyor.

Benim en çok merak ettiğim kısım ise daha önce de bahsettiğim gibi gerçek hayattaki kullanım performansı ve kullanabilirlik . Yani yeni bir dünya demek aslında bakalım herşeye adapte olan insanoğlu bu katlama özelliğine adapte olabilecek mi ?

Yeni gelişmeler ile görüşmek üzere, esen kalın.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)