1982 yılında Karagümrük-İstanbul doğumlu. Aslen Antalya-Trabzon ludur. Bilgisayar Mühendisi. Halen İktisat Fakültesi 4. sınıf öğrencisi.
Bilişim teknolojileri üzerine AR-GE çalışmaları yapıyor. Özel bir şirkette SAP SE ERP sistemleri üzerine proje yöneticisi olarak çalışmakta. Fenerbahçe spor klubü üyesi.
Teknolojik ürünler hakkındaki deneyimlerini siz değerli meraklı yoldaşlara paylaşmaya çalıyor. Konu bağımsız kafa açan her türlü akli ve nakli ilim -bilim-gönül ile ilgilenmekte, ayrıca meta fiziğe de inanmakta :) Elektrik ile çalışan her konu hakkında beyin fırtınası sevenler buraya.
Teknolojik bu insanı blog.karadere.com dan takip edebilirsiniz.
Oca 2 2015
Sony CES 2015 canlı yayın konferans izleme linki yayınları
Paylaş.
CES 2015 sayılı günler kaldı OCAK 5 de sony yeni dünya için yeni ürünlerini tanıtacak.
http://www.ustream.tv/sony
http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Sony+CES+2015+Press+Conference&iso=20150105T17&p1=127
yeni dünyaya hoş geldin.
canlı yayın linki
http://blogs.sonymobile.com/2015/01/02/sony-live-at-ces-2015/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sony-live-at-ces-2015
By admin • Programlama - Software, Sony • 0 • Tags: 2015, ces, sony