Sap Mobile Sup Sybase nedir ? Gelecekte mobil dünyada neler olacak ?

Paylaş.

Yine merhabalar herkeze, mobile dünyanın cebimizden başlayarak, tüm iş şeklimize girdiği bu günlerde dünya devlerinde bir satın alma daha gerçekleşti. SAP firması sybase satın aldı.

Sybase Unwired Platform yani sybase firması tarafından geliştirilen mobile çözümlere yönelik ürünü SAP ‘ sybase satın alması ile SAP ERP için entegrasyon süreçleri hızla devam ediyor.

Peni nedir sup sup Sybase Unwired Platform yani tüm platformlar için bir çözüm üretiyor bir mobil uygulamayı birden fazla cihaz için bir kereliğine geliştirerek yayınlıyabiliyorsunuz yani özetle iphone, android, blackberry , windows mobile, ipad, android tablet  gibi platformları farklı cep telefonlarına normal platformlarda her cihaz için uyumlu bir mobil bir yazılım yazmanız gerekiyor hem para hem zaman hemde iş kaybına neden olan bu zahmetli süreci optimize etmek için sybase sup geliştirdi tek bir kaynak kod ile geliştirdiğiniz mobil uygulamanızı istediğiniz platforma uyumlu yayınlamanız sadece bir kaç dakikanızı alıyor.

Sup ‘ın avantajları ?

Hızlı geliştirme , yenilikleri kolayca entegre etmek gibi zaman para kazançlarından başka en önemli avantajı ise SAP ERP kullanan firmaların iş mobil uygulama geliştirmelerindeki ERP den veri çekme erişim kolaylığı sağlıyor SAP sistemlerinde databse web servis ve funksiyonlara kolayca erişmenizi sağlayan wizard tooları ile bir adım daha önde .

ERP süreçlerindeki birçok standart senaryolar hazır yazılmış geliyor geliştirme bile yapmadan kullanımınıza sunuluyor. Native ios ve android geliştirmelerine olanak sunuyor.

Kendi marketlerinizi kurmanıza izin veriyor 🙂

SAP ile ilgili Endişelerim

bu ürünün çok yeni olması nedeni ile sürekli bir güncelleme çıkartılması stabilizasyonda benide endişelendirmiyor değil ama bir kaç yıl sonra SAP ‘un SUP stabil sürüme kavuşturması ile rakipsiz olabileceğini düşünmüyorda değilim.

Geçen hafta sap mobility formunda lasmanı yapılan ürün ile ilgili gelişen sürelerle ilgili yazmaya devam edeceğim şimdilik firkir vermek amaçlı bu yazıyı yazdım esen kalın

mobility ile ilgili bazı kaynaklar :

http://www.sapforum.tv/?tag=mobile

http://www.sap.com/netherlands/about/events/sapforum2012/index.epx

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)