Samsung Fold ‘dan üzücü haber.

Merhabalar,

Bu yıl katalanabilir gelişim zirvesini kaydeden mobile dünya devlerinden SAMSUNG 26 Nisan 2019 tarihinde satışa çıkacak olan samsung Fold telefon modeli için ön siparişler alınmaya başlanmıştı. Bir yandanda kullanıcı deneyimine bazı cihazlar sunuluyordu. Buda tekno basın ve son kullancılara ciddi bir ilgi uyandırıyordu.

Satışa sunulan ilk parti örneklerde farklı ekran kırılma sorunları ortaya çıkmaya başladı. ve samsung diğer partileri erteleme kararı aldı. Daha önce de samsung ekranın açıp kapaması ile ilgili sağlamlık testlerini paylaşmıştı peki bu kadar iddalı olan katlama olayında neden bu hatalar çıktı gerçek satış tarihi ne zaman olacak. Dedi kodular arasında süresiz ertelemede konuşuluyor . Bakalım zaman bize neler gösterecek merak ile takipteyim.


https://www.karadere.com/blog/samsung-katlanabilir-cep-telefonu-yanlislikla-tanitildi.html

Samsung Fold ile ilgili benim daha önceki yazılarımda yorumum belli. Çok cihazı fiziksel görmesemde deneyim olmadan dayanıklılık hakkında hala yorum yapmam pek mümkün olmadığı gibi. Etikte olmaz. Ama ilk iznelimde işlevsellik ve kullanılabilirlik karşılaştırma yorumlarımı aşağıdaki makaleden okuyabilirsiniz.


https://www.karadere.com/blog/katlanabilir-ekran-ve-ilk-cikan-modelleri-degerlendirmesi.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Samsung Fold 'dan üzücü haber., 10.0 out of 10 based on 1 rating