Sony Xperia Z1 Compact Detay Özellikleri Eğitimi

Paylaş.

 

Xperia™ Z1 Compact

Su geçirmez* kompakt akıllı telefonda Sony’nin en iyisi

Konsept (flagship) akıllı telefonlar her yıl büyümektedir. Pek çok tüketici, konsept (flagship) cihazın avantajlarını elde etmek için gereken fiyatı ödemek istese de, daha kompakt şekle sahip bir ürün almayı tercih etmektedir.

Bu nedenle Sony Xperia™ Z1 Compact akıllı telefonu geliştirdi.

* IP55/IP58. Kapakları kapanmalıdır. Yalnızca tatlı suda, 1,5 m derinlikte, 30 dakika

Xperia™ Z1 modelinin tüm iyi özellikleri uygun fiyatlı kompakt akıllı telefonda toplandı

Xperia™ Z1 Compact yeni bir standart belirliyor. Size Xperia™ Z1 modelinin ekran, kamera ve performans teknolojisini avucunuza tam oturacak, birinci sınıf ve su geçirmez bir akıllı telefonda sunuyor.

Daha keskin. Daha net. Daha parlak.

Xperia™ Z1 Compact modelinin 20.7MP kamerası, Sony’nin endüstri lideri dijital kameralarıyla aynı bileşenlerden üretildiği için, dünyanın en iyi kamerasını kompakt bir akıllı telefon içinde sunmaktadır*.

Her türlü ışıkta çekilen muhteşem kareler

Parlak gün ışığı veya romantik zayıf ışık. Mobil görüntü sensörü için son derece hassas cep telefonu için Exmor RS™ görüntü sensörüne yönelik işleme motoru için G lens ve BIONZ™ sayesinde görüntülerinizde az ışık veya güçlü ters ışık koşullarında bile yüksek ayrıntı ve netlik sağlanır.

 

Bulanıklığa güle güle

Akıllı BIONZ™ mobil görüntü işleme motoru ile birlikte 1/2,3″ büyüklüğünde görüntü sensörü bulanıklığı azaltır. BIONZ™ teknolojisinin SteadyShot™ özelliği ayrıca, kameranın kendi hareketlerini algılar ve telafi eder. Her zaman tutarlı ve bozulma içermeyen Full HD videolar çekebilir ve yüksek hızlı anlık görüntüler alabilirsiniz.

Yakınlaştırın ve ayrıntıları koruyun

3x Net Görüntü Yakınlaştırma, 27 mm geniş açılı G Lens ve BIONZ™ teknolojisi sayesinde büyütülmüş görüntülerde bile her zaman keskin kenarlar ve zengin, net görünümler elde edersiniz.

 

Süper Otomatik (Superior Auto) özelliği görüntü mükemmelliği sağlar

Süper Otomatik moduyla, Xperia™ Z1 Compact herkesin profesyonel kamera kullanıcısı olmasını sağlar. Süper Otomatik akıllı sahne tanıma teknolojisini kullanır ve her zaman en iyi ayarla çekim yapmanızı garanti eder.

Süper Otomatik modu en iyi görüntüleme modunu sunar, en sık karşılaşılan ve en zor fotoğraf zorluklarını çözmenize yardımcı olur. Öyleyse durmayın, ışığın zayıf olduğu koşullarda göz alıcı çekimlerin tadını çıkarın, hareketli ortamlarda bulanık olmayan görüntüler elde edin ve yakınlaştırırken tüm ayrıntıları koruyun.

 

Pikselde mükemmellik

Cep telefonu için optimize edilmiş en yeni Sony BRAVIA® teknolojilerine sahip Xperia™ Z1 Compact’ın 4,3″ ekranı, daha zengin ve doğal renkler sunar. Dünyanın en keskin görüntüsünü kompakt bir akıllı telefonda deneyimleyin*.

Keskin ayrıntıları görün

4.3″ Full HD ekranı, 342 piksel/inç piksel yoğunluğu ve Sony’nin akıllı ekran teknolojisi ile görüntü kalitesi o kadar yüksek ve etkileyicidir ki, kendinizi sahnenin içinde hissedersiniz.

Ekran yeniliğine kendinizi kaptırın

Cep telefonu için X‑Reality™ özelliğine sahip TRILUMINOS™ Ekran sayesinde, bugüne kadar görülen en iyi renkleri ve keskinliği elde edeceksiniz. Temiz, net ve gerçek gibi resimler için arkanıza yaslanın ve Süper Çözünürlük teknolojisini yaşayın. Olağanüstü derinlik ile canlı görüntüleme deneyimini yaşayın.

Pikselde mükemmellik

Cep telefonu için X-Reality™ görüntü motoru, BRAVIA® TV’ler için geliştirilen ekran teknolojisidir: Ekranınızda gördüğünüz her şey seçilerek analiz edilir ve işlenir.

  • Eksik pikseller yeniden oluşturulur
  • Doku ve hatlar geliştirilir
  • Renk ve kontrast güçlendirilir
  • Gürültü azaltılır

Mükemmellik için tasarlandı

Xperia™ Z1 Compact, tamamen kusursuz bir izlenim yaratan tek parçalı alüminyum bir çerçeveye sahiptir. IP55/IP58 derecesine sahip bu telefon, hem su geçirmez* hem de toza karşı dayanıklıdır.

İnce ve hafif

9,5 mm kalınlığı ve yalnızca 137 g ağırlığı ile ince ve hafiftir; istediğiniz yere götürebilirsiniz.

Avucunuza sığacak boyutta bir akıllı telefon, üstelik yüksek kaliteli ve sağlam.

Daha iyi, daha büyük değil.

Dayanıklılığı tecrübe edin

IP55/IP58 derecesine sahip Xperia™ Z1 Compact, hem su geçirmez hem de toza karşı dayanıklıdır. Açık kulaklık jakı bile su geçirmez olarak tasarlanmıştır. Bu sayede yağmurda kullanabilir, havuza yanınızda götürebilir ve üzerinde toplanan kiri yıkayarak temizleyebilirsiniz.

Baş döndüren performans

En yeni Qualcomm Snapdragon™ 800 Dört çekirdekli 2.2 Ghz işlemci ve 2GB RAM ile bu akıllı telefon, son derece hızlı bir performansa ve nefes kesen grafiklere sahiptir. Dünyanın en güçlü kompakt akıllı telefonunu deneyimleyin*.

Hızlı eğlence kaynağı

Xperia™ Z1 Compact, dünyanın en iyi performansını kompakt bir akıllı telefonlar içinde sunmaktadır*: 2GB RAM ile enerji açısından verimli, Qualcomm® Snapdragon™ 800 dört çekirdekli 2,2 GHz işlemci S4 Pro’dan %75 daha hızlıdır. Aynı anda birden çok uygulama çalıştırın ve hızlı ve sorunsuz kullanıcı arayüzünün tadını çıkarın.

Nefes kesen grafikler

Adreno 330 grafik işleme birimi en düşük güç tüketimiyle en gelişmiş ve görsel açıdan baş döndüren 3B oyunlar sunar, web’de ışık hızında dolaşmanızı sağlar.

Ultra hızlı LTE/4G* teknolojisi

Karşıya resim yüklerken arkadaşınızla sohbet edin, kesintisiz bir şekilde HD video veya müzik akışı sağlayın. Tümleşik LTE/4G modem, 150 Mbit/sn indirme ve 50 Mbit/sn yükleme hızıyla ışık hızında internet bağlantısı sağlar.

*LTE/4G her pazarda bulunmayabilir. Kullanılabilirliği, ağ sağlayıcınıza bağlıdır.

Daha uzun süre daha fazla güç

Uzun ömürlü 2300 mAh bataryaya sahip olmanın yanı sıra, Pil STAMINA Modu, enerjinin her zerresini akıllıca maksimuma çıkarmanıza yardımcı olarak, yüksek kaliteli bir akıllı telefonda dünyanın en iyi pil performansına sahip olmanızı sağlar*.

Telefonunuzun pil ömrünü uzatın

Mola mı veriyorsunuz? Pil STAMINA Modu bekleme sürenizi dört kata kadar, hatta daha fazla uzatabilir*: Bu özellik, ekranınızı kullanmadığınızı algılar ve istediğiniz bildirimler dışında ihtiyacınız olmayan tüm fonksiyonları otomatik olarak kapatır.

* Varsayılan ayarlarla yapılan test, telefona Skype™ ve Twitter için varsayılan hesaplar ve uygulamalar yüklendiğinde geçerlidir. Daha fazla uygulama yüklendikçe, Pil STAMINA Modunun etkisi de daha fazla olur.

Yeni nesil uygulamalar

Xperia™ Z1 Compact, sizi geleneksel anlamda görüntü oluşturmanın ötesine taşıyan uygulamalar içeren bir kameraya sahiptir. Hepsi bu kadar değil! En iyi Sony teknolojilerini bir araya getiren medya uygulamalarıyla çevrimiçi ve çevrimdışı eğlenceye kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Akıllı sosyal kamera

Yenilikçi Xperia™ kamera uygulamaları ile, resimlerinizi paylaşmak, oluşturmak ve üzerlerinde oynama yapmak için çok eğlenceli yollar bulacaksınız. Timeshift burst ve Info-eye™ bunlardan yalnızca ikisi:

  • Timeshift burst ile kameranız 2 saniyede 61 kare yakalar ve bu sayede her zaman en iyi görüntüyü elde edebilirsiniz.
  • Info-eye™, bilgi aramak için yenilikçi bir yol sağlar. Tüm bilgiler kameranın vizöründedir.
  • AR efekti, dinozorlardan okyanus yaşamına kadar çeşitlilik gösteren animasyonlarla resimlerinize biraz daha eğlence ekler.

Canlı video yayını

En yakın arkadaşınızın düğünü. Oğlunuzun ilk adımları. Ya da kocanızın mutfak becerileri. Sosyal yaşam sayesinde, her değerli anınızı olaylar gerçekleştiği sırada Facebook aracılığıyla yayınlayabilirsiniz.

Sony Entertainment Network

Music Unlimited servisinde, milyonlarca* şarkılık küresel bir kataloğun keyfini çıkarın. Veya Video Unlimited’den en sevdiğiniz gişe rekortmeni filmleri indirin. Hepsi Sony Entertainment Network’te. Tek bir hesap ile Xperia™ akıllı telefon, BRAVIA®TV, tablet veya PS4™ gibi birden fazla aygıttan erişim sağlayabilirsiniz.

* Sony Entertainment Network hizmetleri, tüm ülkelerde ve dillerde kullanılabilir değildir veya desteklenmiyor olabilir. Mevcut film ve şarkı sayısı pazardan pazara farklılık gösterebilir.

Xperia™ Transfer

Xperia™’ya geçerken değerli bilgilerinizi kaybetmekten mi korkuyorsunuz? Merak etmeyin. Xperia™ Transfer, Android, iOS* veya BlackBerry cihazlardan içeriğinizi taşımanıza yardımcı olan, oldukça güvenli, basit ve kullanımı kolay bir uygulamadır.

Xperia™ Transfer Mobile uygulaması

Xperia™ Transfer Mobile uygulaması, bilgisayara* gerek olmadan iPhone veya Android™ cihazından yeni Xperia™ akıllı telefona kolay, kablosuz içerik, kişi ve uygulama aktarımı sağlar.

* Xperia™ Transfer Mobile uygulamasını iPhone’da kullanabilmek için Xperia™ Aktarım Kablosu gerekir.

PC Companion ve Bridge for Mac

Xperia™ Transfer işlevi, bir Windows PC veya Mac yoluyla içerik aktarımı için de kullanılabilir.
PC Companion veya Bridge for Mac yazılımımızı kullanarak eski iPhone, Android veya BlackBerry cihazınızdaki verileri yeni Xperia™ akıllı telefonunuza kolayca aktarabilirsiniz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)