No1 g3 akıllı saat saat sitili eklemek

Merhabalar,

Giyilebilir teknolojinin en başarılıları şuanda fit ve saat uygulamaları. İlk çıktıklarında çok kötüydüler. Ama ciddi gelişmeler oldu.

En büyük problemleri büyük olmaları ve pil ömürlerinin kısa olmaları . Alternatif e -link teknolojisi ve farklı led ekran teknolojileri ile pil tüketimini kısarak kullanılabilir şık tasarımlı saatler üretildi.

Samsung gear s2 bu ürünlerin en başarılısı bu ürüne benzer çinli bir muadil ürün ise No1. firmasının G3 modeli ki bu modelde sim kart desteği ve sd cart desteğide var ? samsung gear s2 den tek eksiği dönerek komut verme menüsunun olmaması .

Bu ürünü 47 ile 60 dolar arasında yurt dışından getirebilir siniz. Bu ürünü şuanda inceliyorum .

Peki akıllı saat yada giyilebilir saat bize ne fayda verecek ?

farklı saat sitilerini yazılımsal değiştirebilmek yeni bir saat almanızı engelliyor. Saati neden kullandığınız ilede alakalı eğer aksesuar olarak kullanıyorsanız .  sürekli saatlere para ödemek yerine yazılımsal maliyetsiz bir dokunuşla tarz değiştir.

bluetooth teknolojisi le telefonunuzdaki bildirimler saate düşsün hatta saatten arama yapın yada telefonunuzu yönetin gibi ekstar teknolojik nimetlerde cabası tek sorun pil klasik saatlerde mekanik olması sebebi ile 4 yıl kadar giden pil akıllı saatlerde kullanıma göre 7 gün ile bir gün arasında şarj ihtiyacı olacaktır. sadece saat olarak akıllı saati kullanmak tüm multimedia (çoklu fonksiyon – özellik – işlevsellik) bağlantıları kapalı tutarak 7 gün kadar dayandığını test ettim 🙂  ama bluetooth açıldı mı işin rengi değişiyor.

Bir sonraki ilginç bir teknolojik ürün ile görüşme üzere…

 

 

 

indirmek istediğiniz saat sitiline tıklayınız. (XDA store 🙂 )

 

                                 

Bu da benden olsun 🙂 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)