YotaPhone 2 – 3 Aralık 2014 resmen tanıtılacak.

Paylaş.

Çift ekranlı olan Ruslar ‘ın gururu YotaPhone 2 ci versiyonu aralık 3 de tanıtılacak

Rusların bile telefonu çıktı put’ in telefon ile devlet forsu atmaya başladı bile şimdi biz düşünelim  🙂

 http://yotaphone.com/ resmi sitesi,  yotaphone 1  2 yıldır satılıyor 295 $ civarında uygun bir fiyata satılırken donanım özellikleri fiyat ile doğru orantılı biraz düşüktü.

YotaPhone 2 de ise tasarım çok başarılı olmuş, 2013 mwc de concept bir model duyurulmuştu. resmi duyurum neden bir yıl sonraya sarktı merak ettim ya ruslar telefonu tam adam etmeyi beklediler yazılımsal ve donanımsal olarak yada yotaphone 1 stoklarını eritmek istediler

GSM ARENA yazısı : http://www.gsmarena.com/yotaphone_2_availability_to_be_out_on_december_3-news-10227.php  alınan yotaphone 2 özelliklerine bakacak olursam.

yotaphone 2 deki ekranın kavisli olmasını çok beğendim. yotaphone 2 nin donanımsal özellikleri şu anki mobil donanım da gelinen noktada yne yetersiz yeni nesil işlemciler ile gelmez hayal kırıklığı olur sadece çift ekranlı olur bence iki sürüm olmalı donanımı güçlü biraz pahalı birde donanım düşük ucuz modeli ile ruslar satış stratejisi yapmalı.

eğer donanım Qualcomm Snapdragon 800 deniliyor mille 810 konuşuyor 801 bile değil 2015 yılında kime Qualcomm Snapdragon 800 işlemcili telefona pra verir tartışma konusu olur.  bu telefonda  yapıldık bizde varız denilmek için yapılmış bir telefon olur sadece . Piyasada iddialı satışlar elde etmek için rakipler ile de yarışan farklılık sunan bir telefon olmak lazım birde yotaphone markası kim ?  yeni markanın kendini kanıtlaması lazım. LG hemen mobil arenada 2 yılda nasıl ilk 3 e girdi. çünkü LG elektronikte geçmişi kökü olan bir firma .

yotaphone kim ? kaç ülkede satıldığı malüm tekni kdestek garanti kalite nedir ne değildir alıcının aklında hep soru işareti olacaktır. zaten telefonun 1 versiyonu şuanda 8 ülkede anca satılıyor ? Beni meraklandıran kısmı çift ekrandaki farklı fonksiyonel sunum bu beni heyecenlandırdı fikir super benim aklımada bu nun farklı versiyonu gelmişti desem inanmazsınız ama gelmişti gizli tutuyordum taki ruslar yapana kadar 🙂  aklın yolu zaten bir . arka ekran yotaphone 2 de cidden başarılı olmuş telefonu yakınen kullanıp test edip performansada bakmak lazım . pil ömrü iki ekrandan düşüyorsa çok kötü olur. ve bir diğer konuda androis güncellemesine nasıl bir güncelleme destek politikası uygulayacak olması. büyük firmalar (sony,lg,samsung, htc) bu konuda her zaman güçlüdür. bu arenada bunlar ile kapışacaksan iddalı isen sadece farklı bir teknoloji aslında bu bir teknoloji bile değil benim gözümde bu sadece fikir ve fikri bende düşündüm ama ilk uygulayan yotaphone   son 100 yıldır aslında ciddi bir icat yok sadece fikirsel icatlar var bence internet bile bir icat degil icat pc bilgisayarın bulunmasıdır olmayan yeni bir şey üretmek. ama internetin kurulması ise yaygınlaşması bir gelişimdir ilk yapılması dediğim gibi icat değil bir fikirdir. fikir fikirdir ilk olan düşünen değil fikri ilk uygulayan kazanır . kendinizdede olur bu bu benim aklımada gelmişti işte mesele aklıma geldi değil!… uygulamaya almadadır.

yani özetle fikirler teknolojide artı özelikler geliştirir bu süreçlerde teknolojik gelişimlerdir. ama icat farklı bir şeydir doğada -kanunda olupta insan oğlunun yeni bulup keşfettiği kullanıma sunulmak için ortaya koyduğu her keşif icattır misal elektriğin icadı benim icat’a bakış açım budur. katılırsınız katılmaz sınız.

3  Aralık 2014 yotaphone 2 donanımı 805 işlemci, 3 gb ram gibi kamerası 13 mp gibi bir güçlü donanım  ile gelir ise almayı düşünebilirim beni heyecanlandırır . ve 2015 de alınabilecek telefonlar listemde ilk dörte girer bu telefon diyorum .

 

YotaPhone 2 

 

 

YotaPhone 1 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)